bodrum escort bakirkoy escort

Başkan Büyükgöz Kirazpınar’ı dinledi

Kirazpınar Mahallesi’ni ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mahalle sakinleriyle hasbihal ederek talep ve isteklerini dinledi
Bu haber 2020-07-27 11:36:14 eklenmiş ve 599 kez görüntülenmiştir.

Gebze Belediye BaÅŸkanı Zinnur Büyükgöz, Kirazpınar’ı dinledi. Gebze Belediye BaÅŸkanı Zinnur Büyükgöz mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. YoÄŸun geçen hizmet ve ziyaretçi trafiÄŸine raÄŸmen mahalle ziyaretlerini aksatmayan BaÅŸkan Büyükgöz, hafta sonu Kirazpınar Mahallesi’ni ziyaret etti. Emlak Konut 1 ve 2. etaplarını ziyaret eden Belediye BaÅŸkanı Zinnur Büyükgöz’e mahalle muhtarı Nadi Kırcı da eÅŸlik etti. Kirazpınar sakini vatandaÅŸlarla sohbet eden BaÅŸkan Büyükgöz, belediye hizmetleri hakkında mahalleliyi bilgilendirdi.

TALEPLERİ İLK ELDEN DİNLİYOR

VatandaÅŸların yerine getirilmesini istediÄŸi talep ve görüÅŸlerini tek tek dinleyen Belediye BaÅŸkanı Zinnur Büyükgöz, sorunların çözülmesi ve taleplerin yerine getirilmesi için ilgili birim müdürlerini arayarak talimatlarını bildirdi. Gebze’nin kırsal yerleÅŸim yerleriyle birlikte 40 mahallesine eÅŸit hizmet ilkesiyle çalışmaları planladıklarını vurgulayan BaÅŸkan Büyükgöz, bu çalışma ve hizmetlerin ÅŸekillenmesinde vatandaÅŸların taleplerinin önemli olduÄŸunu ifade etti. BaÅŸkan Büyükgöz Kirazpınar ziyaretinde ayrıca, çocuklarla da sohbet ederek bol bol hatıra fotoÄŸrafı çektirdi. 

Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
DeÄŸiÅŸtir  
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 â€¹ 
 â€º 
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
Döviz Kurları
batiyakasihaber.com
sanalbasin.com üyesidir
© Copyright 2019 batiyakasihaber. Tüm hakları saklıdır. Bu site Kardelen Host haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
DÜNYA