bodrum escort bakirkoy escort

Darıca'da Ocak Ayı Meclisi Yapıldı

Darıca Belediyesi 2018 yılının ilk meclis toplantısını yaparken, toplantıda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın önergesiyle Darıca Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden yararlanmak isteyen şehit yakını ve gazilere yüzde otuz indirim uygulanması meclis kararıyla kabul edildi.
Bu haber 2018-01-05 03:54:40 eklenmiş ve 350 kez görüntülenmiştir.

Ocak ayı meclis toplantısında gündem maddeleri görüÅŸülerek karara baÄŸlanırken, Darıca Belediyesi Denetim Komisyonuna Ferhat Yılmaz, Hülya Kodek, Atilla Karademir, Mustafa Öztürk ve Åžinasi Serdar seçildiler.
 

TAÅžERON İŞÇİLERE MÜJDE


Meclis toplantısında taÅŸeronda çalışan iÅŸçilerin kadroya alınmasına yönelik müjdeli haberi de veren BaÅŸkan Karabacak, Darıca Belediyesi’nde 618 taÅŸeron çalışanımız var. Asgari ücretle çalışan kimse yok, herkes bu ücretin üzerinde. Kazanılmış haklarıyla alakalı her çalışmayı yaptık. Devletimiz böyle karar alınca biz de gerekli adımları attık. Åžirket kurmayla alakalı çalışma baÅŸlatma zorunluluÄŸu çıktı. Bugün gelinen noktada belediyeler ÅŸirket kuracak, arkadaÅŸlarımız burada istihdam edilecek. Bununla ilgili baÅŸvurular baÅŸladı, sınav komisyonu oluÅŸturulacak. 1 Nisan’da bu iÅŸlemler tamamlanacak. Åžirket kurma çalışmalarımız tamamlandı. Darıca A.Åž. adına ÅŸirket kuruldu. Tüm çalışanlarımıza ÅŸimdiden hayırlı olsun.” diyerek taÅŸeronda çalışan iÅŸçilerle ilgili çalışmaları anlattı.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
DeÄŸiÅŸtir  
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 â€¹ 
 â€º 
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
Döviz Kurları
batiyakasihaber.com
sanalbasin.com üyesidir
© Copyright 2019 batiyakasihaber. Tüm hakları saklıdır. Bu site Kardelen Host haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
DÜNYA