bodrum escort bakirkoy escort

KEDFE, ŞEHİTLER İÇİN LOKMA DAĞITTI

KEDFE Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşında ve terörle mücadele ederek hayatını kaybeden şehitlerimizin anısına Gebze’de lokma dağıttı. Gebze Çoban Mustafa Paşa Camide Cuma namazının ardından vatandaşlara dağıtılan lokmalar kısa sürede tükendi.
Bu haber 2016-03-18 15:04:27 eklenmiş ve 362 kez görüntülenmiştir.

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu (KEDFE) yönetimi ve Kadın Kolları tarafından düzenlenen organizasyonda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Åžehitleri Anma günü münasebeti sebebiyle vatandaÅŸlara lokma dağıtıldı. Gebze Çoban Mustafa PaÅŸa Camii avlusunda cuma namazı çıkışı yapılan lokmalar KEDFE Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Tekin Dursun ve KEDFE Kadın Kolları BaÅŸkanı Ezgi TaÅŸkın Yılmaz tarafından dağıtıldı.

 Düzenledikleri organizasyonda konuÅŸan KEDFE Kadın Kolları BaÅŸkanı Ezgi TaÅŸkın Yılmaz, “KurtuluÅŸ Savaşımızda, Çanakkale'de ÅŸehit olan askerlerimiz ile ülkemizde son günlerde yaÅŸanan hain saldırılarda kaybettiÄŸimiz canlarımız ve de 13 Mart'ta Ankara' da ÅŸehit olan yurttaÅŸlarımız için , onların ruhuna gitmek üzere lokma dağıttık ve duamızı birlikte ettik.” ifadelerini kullandı.

 KEDFE Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Tekin Dursun ise “Böylesi bir mübarek günde ülkemiz için canını gözlerini bile kırpmadan veren tüm ÅŸehitlerimizin ruhunun ÅŸad olmasını ve vatanımızın birlik ve bütünlüÄŸünün bozulmamasını diliyoruz.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Haber: Meryem HAYTA

 

 

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
DeÄŸiÅŸtir  
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 â€¹ 
 â€º 
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
Döviz Kurları
batiyakasihaber.com
sanalbasin.com üyesidir
© Copyright 2019 batiyakasihaber. Tüm hakları saklıdır. Bu site Kardelen Host haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
DÜNYA