
Fakat 2 gündür Kocaeli genelinde yaptığım kamuoyu yoklamaları ÅŸunu net olarak ortaya koyduki, MHP Kocaeli için açıkladığı listeye Arif Gülen gibi bir ismi koymayarak büyük hata etti.
Kars, Ardahan, IÄŸdır seçmeninin bu denli ağız birliÄŸi yaparak girdiÄŸi baÅŸka seçim görmedim. CHPlisi, MHPlisi, Ak Partilisi tek ağız olmuÅŸ, hangi parti hemÅŸerimize seçilecek yerden sıra verirse o partiye oy vereceÄŸiz diyorlar.
Bu fırsatı ilk tepen parti ise MHP oldu. İlk sıra için herkesin beklentisi zaten zayıftı. Saffet Sancaklı isminin olacağını biliyorduk. Fakat Darıca'da oyları ikiye katlamış, Büyük yatırım yapmış, herkes tarafından sevilen, özellikle hemÅŸerileri tarafından büyük destek gören Arif Gülen ismi MHP listesinden 2. sıra için büyük bir fırsattı.
Bu fırsat hangi sebeplerle tepildi, bilmiyoruz. Fakat Arif Gülen isminin listede ilk iki içerisinde yer almaması hem ÅŸahsımı hemde kamuyoyunu hayal kırıklığına uÄŸrattı diye düÅŸünüyorum, en azından sahada ki gözlemim bu yönde. Tabiki bizim gördüklerimizi partinin önde gelen isimleride görüyordur ama gördüklerimizi yazmak boynumuzun borcu.
MHP'ye 24 Haziran seçimlerinde baÅŸarılar diliyorum.