bodrum escort bakirkoy escort

Fabrikada Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu

Gebze’de faaliyet gösteren bir kağıt fabrikasının atık kağıt toplama ünitesinde çıkan yangın kısa sürede büyüyerek tüm üniteyi sardı.Alevler kameralara saniye saniye yansıdı.
Bu haber 2016-03-23 08:59:08 eklenmiş ve 270 kez görüntülenmiştir.

Edinilen bilgiye göre,  Gebze Balçık köyü Aydın sokakta bulunan bir kağıt fabrikasının atık kağıt toplama ünitesinde gece saat 01: 00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören vatandaÅŸlar hemen jandarma itfaiye ve 112  Acil Servis  ekiplerine haber verdi. Yangın ihbarı sonrasında olay yerine  Gebze, Çayırova, GOSB ve çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.


İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına anında müdahalede bulunurken yangın maddi hasara yol açtı. Ekiplerin uzun uÄŸraÅŸları sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle fabrikada geniÅŸ çapta maddi hasar meydana geldi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber: Meryem HAYTA

 

 

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
DeÄŸiÅŸtir  
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 â€¹ 
 â€º 
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
Döviz Kurları
batiyakasihaber.com
sanalbasin.com üyesidir
© Copyright 2019 batiyakasihaber. Tüm hakları saklıdır. Bu site Kardelen Host haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
DÜNYA