Merkezi İstanbul’da bulunan TÜGEM, Ankara, Bursa, İzmir, Çanakkale ve Balıkesir'den sonra Kocaeli'nde ÅŸubesi açarak, sektöründe olan meslektaÅŸlarına hizmete baÅŸladı.
Genel BaÅŸkanlığını Hakan AkdoÄŸan’ın yaptığı Tüm GiriÅŸimci Emlak MüÅŸavirleri DerneÄŸi (TÜGEM), Kocaeli temsilciÄŸi için baÅŸkanlığa, sektör için yaptığı baÅŸarılı çalışmalarla kamuoyunun yakından tanıdığı Bölge Gayrimenkul A.Åž Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Fuat ÖzdaÄŸ seçilirken, baÅŸkan yardımcılığına genç yaşına raÄŸmen baÅŸarılı çalışmaları ile gündeme gelen Serhat Öztürk seçildi.
Fuat ÖzdaÄŸ, Gökhan Adıgüzel , Serhat Öztürk, Seçil YeÅŸil, Murat Uygun, Serdar Demir’den oluÅŸan yönetim kurulu üyeleri, Fuat ÖzdaÄŸ BaÅŸkanlığında 13 Mart ÇarÅŸamba günü İzmit’te bir araya gelerek aylık olaÄŸan toplantısını gerçekleÅŸtirdiler. Ayda 2 kere bir araya gelecek olan yönetim, toplantı sonrasında yeni üye olan meslektaÅŸlarına iÅŸyerinde ziyaret ederek üyelik belgesi takdim edip, rozet taktılar.
TÜGEM-Kocaeli BaÅŸkanı Fuat ÖzdaÄŸ yaptığı açıklamada; “Emlak Danışmanlığı mesleÄŸine deÄŸer katan, geliÅŸim ve eÄŸitim odaklı, vizyoner giriÅŸimcilerin bir araya geldiÄŸi öncü sivil toplum kuruluÅŸudur. Genel baÅŸkanımız Hakan AkdoÄŸan’ın dediÄŸi gibi; markalarımız kiÅŸisel tercihlerimiz fakat mesleÄŸimiz ortak deÄŸerimizdir, mesleÄŸimize sahip çıkmak ve deÄŸerini arttırmak hepimizin en önemli görevidir. Bu sözle yola çıkarak Kocaeli’de faaliyet gösteren mesleÄŸine deÄŸer veren, kurumsal ve eÄŸitime açık meslektaÅŸlarımıza yola çıkarak Kocaeli - TÜGEM’i kurduk. MeslektaÅŸlarının TÜGEM - Kocaeli tarafından yapılacak duyuruların sosyal medya hesaplarımızdan takip etmelerini ve bu verimli eÄŸitimlerimizde yer almalarını bekliyoruz. Bu oluÅŸum mesleÄŸimiz adına önemli bir adımdır" diyen ÖzdaÄŸ, ayrıca TÜGEM Akademi çatısı altında İstanbul ve İzmir’de düzenlenen eÄŸitimlerin artık Kocaeli’nde de düzenleyeceklerini dile getirdi.
Toplantı sonrası, Kocaeli Ticaret İl MüdürlüÄŸü Åžube Müdürü Sultan KurbanoÄŸlu'nu ziyaret ederek yapmış oldukları çalışmalar ile ilgili bilgilendirme ve yeni yönetmelikle ilgili fikir alışveriÅŸinde bulundular.