bodrum escort bakirkoy escort

ALTINCI KEZ MUHTAR OLDU

Dilovası'nda Şehit dedesi 25 yıllık muhtar özavcı yine yeniden seçildi
Bu haber 2019-04-03 10:00:11 eklenmiş ve 409 kez görüntülenmiştir.

Dilovası'nda , 25 yıllık orhangazi Mahallesi Muhtarı Ebubekir özavcı 70 yaşında , 6. kez üst üstte  muhtar seçildi.
10 bin  kiÅŸinin yaÅŸadığı orhangazi Mahallesi'nde 1994 yılından beri muhtarlık yapan Ebubekir Özavcı yaptığı açıklamada;  25 yıldır görevimi sürdürüyorum. Muhtarlığa    K omÅŸum merhum Tefik Dursun'un desteÄŸiyle 1994 yılında baÅŸldım.  Åžimdi 25 yılı geride bıraktım.  5 dönem bitti. 6. dönemi de kazandık bana oy veren vermeyen herkese teÅŸekkür ediyorum.   

HALKIN GÖNLÜNDE TAHT KURMUÅž
özavcı her gece 12 den sonrada mahalleyi geziyor, ihtiyaç sahiplerini belirliyor aynı zamanda 10 bin kiÅŸilik mahallede neredeyse her evin kapı numarasını ezbere biliyor.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
DeÄŸiÅŸtir  
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 â€¹ 
 â€º 
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
Döviz Kurları
batiyakasihaber.com
sanalbasin.com üyesidir
© Copyright 2019 batiyakasihaber. Tüm hakları saklıdır. Bu site Kardelen Host haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
DÜNYA