bodrum escort bakirkoy escort

TÜMSİAD’dan “KOBİ’lerde Kurumsallaşma ve Küreselleşme” Semineri

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi tarafından “KOBİ’lerde Kurumsallaşma ve Küreselleşme” konu başlıklı seminer programı düzenlenecek.
Bu haber 2019-04-12 14:19:43 eklenmiş ve 416 kez görüntülenmiştir.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz seminerle ilgili yaptıkları açıklamada “TÜMSİAD olarak 2019 yılı mottomuzu Büyük Türkiye İçin Üretmeye Devam olarak belirledik. Bu kapsamda kurumsallaşma ve küreselleşmenin somut önemi, KOBİ’lerin kurumsallaşma yolları, kurumsallaşmanın yeterlilik ölçüsü gibi pek çok alt başlıkla birlikte cevaplarını bulabileceğimiz bu seminerin üyelerimize önemli kazanımlar sağlayacağını düşünüyoruz. Çok önemli bulduğumuz bu konuyla ilgili yapacağımız programa, TÜMSİAD üyeleriyle birlikte konuya ilgi duyan herkesi davet ediyoruz” dedi.

TÜMSİAD Gebze Şubesi tarafından organize edilen ve Dr.Ayhan Etyemez’in konuşmacı olarak yer alacağı “KOBİ’lerde Kurumsallaşma ve Küreselleşme” konulu seminer programı, 12 Nisan Cuma günü, Saat 18:30’da Gebze Belediyesi İSU yanında yer alan Sivil Toplum Merkezinde(STM) gerçekleştirilecek

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
Döviz Kurları
batiyakasihaber.com
sanalbasin.com yesidir
© Copyright 2019 batiyakasihaber. Tüm hakları saklıdır. Bu site Kardelen Host haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
DÜNYA