bodrum escort bakirkoy escort

MARENDER’den ÇİFTÇİ’ye TEBRİK ZİYARETİ

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Marmara Engelliler Derneği (MARENDER) Başkanı Memiş Özdemir ve dernek üyelerini kabul etti.
Bu haber 2019-04-26 10:45:53 eklenmiş ve 376 kez görüntülenmiştir.
 

 

 

 

Çayırova Belediye BaÅŸkanı Bünyamin Çiftçi’ye kiÅŸi, kurum ve kuruluÅŸlardan tebrik ziyaretleri devam ediyor. Marmara Engelliler DerneÄŸi (MARENDER) BaÅŸkanı MemiÅŸ Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri BaÅŸkan Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde baÅŸarılar diledi. DerneÄŸin faaliyetleri hakkında BaÅŸkan Çiftçi’yi bilgiler veren Özdemir, kuruluÅŸundan bu yana Çayırova’da engelli vatandaÅŸlar ve aileleri için bir dizi çalışmalar gerçekleÅŸtirdiklerini söyledi.

 

Ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getiren Çayırova Belediye BaÅŸkanı Bünyamin Çiftçi, Marmara Engelliler DerneÄŸi BaÅŸkanı MemiÅŸ Özdemir ve dernek üyelerine teÅŸekkürlerini iletti. Seçim sürecinde Marmara Engelliler DerneÄŸini ziyaret ettiÄŸini hatırlatan baÅŸkan Çiftçi, Çayırova’da yaÅŸayan engellilerin hayatını kolaylaÅŸtıracak hizmetlere imza atacaklarını belirtti. 

 

Engelsiz YaÅŸam Merkezi 

 

Yeni dönemde Engelsiz YaÅŸam Merkezi’ni hizmete sunacaklarını aktaran baÅŸkan Çiftçi, “Projemiz ile tamamen engelsiz bir hizmet vereceÄŸiz. İçerisinde engelli bireyin gün içinde barınmasını saÄŸlayacak alanların yer alacağı, eÄŸitim ve kursların verileceÄŸi Engelsiz YaÅŸam Merkezi’ni çok önemsiyoruz. Engelsiz parklarıyla zenginleÅŸtirilecek projemiz, ilçemizdeki engelli vatandaÅŸlarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek.” dedi.


ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
DeÄŸiÅŸtir  
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 â€¹ 
 â€º 
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
Döviz Kurları
batiyakasihaber.com
sanalbasin.com üyesidir
© Copyright 2019 batiyakasihaber. Tüm hakları saklıdır. Bu site Kardelen Host haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
DÜNYA