Darıca Ardahanlılar DerneÄŸi yeni BaÅŸkanı Bülent Işık ve yönetimi ile birlikte bugün bir takım ziyaretler gerçekleÅŸtirdi. Işık ve yönetimi hemÅŸerileri KC Kimya Yönetim kurulu baÅŸkanı Cebrail Kamacı, yine hemÅŸerileri MHP MYK Üyesi Erkan Azeri ve Darıca Belediye BaÅŸkanı Muzaffer Bıyık'ı makamlarında ziyaret ettiler.
KAMACI VE AZERİ'DEN HEMŞERİLERİNE TAM DESTEK
Bölgemizin önemli sanayicilerinden KC Kimya Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Cebrail Kamacı ve bölge siyasetinin önde gelen isimlerinden Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Erkan Azeri'yi ziyaret eden BaÅŸkan Işık ve yönetimi hemÅŸerileri ile tanışıp derneklerinin çalışmaları hakkında fikir alış veriÅŸinde bulundu. Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Cebrail Kamacı ve Erkan Azeri ise Darıca Ardahanlılar DerneÄŸi'nin yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek her daim yanlarından olduklarını belirttiler.
BAŞKAN MUZAFFER BIYIK HAYIRLI OLSUN DEDİ
Günü son ziyaretinin Darıca Belediye BaÅŸkanı Muzaffer Bıyık'a yapan Ardahanlılar DerneÄŸi yönetimi burada BaÅŸkan Bıyık ile bir süre sohbet ettiler. Ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getiren BaÅŸkan Bıyık ise Dernek BaÅŸkanı Bülent Işık ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek teÅŸekkürlerini sundu. Bölgede ki tüm sivil toplum kuruluÅŸlarının kendileri için çok önemli olduklarını belirten BaÅŸkan Bıyık, oldukça samimi bir ortamda gerçekleÅŸen ziyaret sonrasında ise dernek yönetimi ile hatıra fotoÄŸrafı çektirdi. Dernek BaÅŸkanı Bülent Işık ise ziyaretlerinin devam edeceÄŸini belirtti.