bodrum escort bakirkoy escort

DARICA’YA 1500 KİŞİLİK KONGRE SALONU


Bu haber 2016-05-20 04:06:50 eklenmiş ve 882 kez görüntülenmiştir.

Darıca Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda düzenlediÄŸi etkinlikle ünlü ÅŸovmen Atalay Demirci’yi ağırladı.

Adnan Menderes Kültür Merkezi’ndeki programda solonu tamamen dolduran gençler, yaklaşık 2 saat sahnede kalan Atalay Demirci’nin tek kiÅŸilik stand up gösterisi ile hoÅŸça vakit geçirirken, programın sonunda Darıca Belediye BaÅŸkanı Åžükrü Karabacak,Demirci’ye teÅŸekkür ederek ‘Gönül BirliÄŸi Kapısı” maketi hediye etti.

Programda kısa bir selamlama konuÅŸması yapan Darıca Belediye BaÅŸkanı Åžükrü Karabacak, tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlarken , “geçtiÄŸimiz yılın sonunda hizmete açtığımız Adnan Menderes Kültür Merkezi’ndeki programlarda gördük ki halkımız kültür ve sanat etkinliklerine büyük ilgi gösteriyor.İşte bu akÅŸamda salonumuz tamamen doldu ve bir o kadar vatandaşımızda salona sığmadığı için dışarıda kaldı.Buradan sizlere bir müjde vermek istiyorum, çok yakın bir zamanda ilçemize en az 1500 kiÅŸilik bir kongre merkezi yapma sözünü veriyorum.Bizim halkımız her ÅŸeyin en iyisine layıktır.Bizlerde sizlere layık olabilmek için çalışıyoruz.Programımıza hoÅŸ geldiniz diyor, saygılarımı sunuyorum.” diyerek izleyicilere kongre merkezi müjdesini verdi.

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
DeÄŸiÅŸtir  
DiÄŸer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 â€¹ 
 â€º 
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
Döviz Kurları
batiyakasihaber.com
sanalbasin.com üyesidir
© Copyright 2019 batiyakasihaber. Tüm hakları saklıdır. Bu site Kardelen Host haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
DÜNYA