BOZTAÅž Yapı Mimarlık firmasının yanında UFUK Elektrik firmasını da sektörle buluÅŸturan Åžazim BoztaÅŸ, yoÄŸun bir protoklünde katılımı ile açılış törenini gerçekleÅŸtirdi.
Darıca Nene Hatun Mahallesi Gelin Sokak No : 2 Aderesinde inÅŸaat sektörüne hizmet veren Åžazim BoztaÅŸ iÅŸlerini oÄŸulları ile birlikte yürütecek. Elekltrik malzemeleri sektörüne hızlı bir giriÅŸ yapan Åžazim BoztaÅŸ yapı ve mühendislik ofisinide aynı adreste devam ettirecek.
Katılım Yoğundu
BoztaÅŸ Mimarlık ve Ufuk Elektrik firmalarının açılış töreninde kurdeleyi Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Darıca Belediye BaÅŸkanı Muzaffer Bıyık, Gelecek Partisi İl BaÅŸkanı Ömer Faruk BaÅŸaran, Darıca CHP İlçe BaÅŸkanı Gökhan AktaÅŸ, Gebze İYİ Parti İlçe BaÅŸkanı Burak Uluköylü, MAGİAD Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Murat DoÄŸan ve Yönetimi, Darıca Belediyesi Atletizm ve Spor Kulübü BaÅŸkanı Hüsamettin Ergül birlikte kesti. Açılış törenine iÅŸ ve siyaset d,ünyasından birçok isim katıldı.