bodrum escort bakirkoy escort

Dilovası’nda Çanakkale şehitleri unutulmadı!

Dilovası’nda 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümü ve şehitler günü dolayısıyla anma programı düzenlendi.
Bu haber 2020-03-19 12:15:09 eklenmiş ve 370 kez görüntülenmiştir.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Åžehitleri Anma Günü nedeniyle Dilovası’nda anma töreni Koronavirüs nedeniyle kısıtlı bir katılımla gerçekleÅŸti.

PROTOKOL KATILDI

Dilovası Belediyesi Atatürk anıtı önünde gerçekleÅŸen törene Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye BaÅŸkanı Hamza Åžayir, Belediye BaÅŸkan Yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürü Timur Uzun, AK Parti İlçe BaÅŸkanı Osman Akbulut, İlçe Milli EÄŸitim Müdürü Murat Balay ve Kurum Müdürleri katıldı.

ÇANAKKALE DESTANI BİR DÖNÜM NOKTASIDIR

Anma programına katılan Dilovası Belediye BaÅŸkanı Hamza Åžayir, ““Çanakkale Zaferi adeta imkânsızın baÅŸarıldığı, vatanı, bayrağı, milleti, dini ve devleti için canını feda eden ÅŸehitlerimizin destanıdır. Çanakkale Zaferi, sonuçları itibarıyla dünya tarihini etkileyen bir dönüm noktasıdır. Birlik ve beraberliÄŸimizi, dayanışmamızı koruduÄŸumuz sürece yarınlarımız daha güzel ve daha parlak olacaktır. Bu düÅŸüncelerle; Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümünü kutluyor, bize bu mukaddes vatanı emanet eden baÅŸta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaÅŸları olmak üzere, milleti ve vatanı için canlarını seve seve feda eden aziz ÅŸehitlerimiz ile kahraman gazilerimizi ÅŸükran, minnet ve rahmetle anıyorum ” dedi.

TÖRENE KORONAVİRÜS TEDBİRİ

Tüm Türkiye’yi etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle tedbir amaçlı olarak kısıtlı katılımla gerçekleÅŸtirilen anma töreni Atatürk anıtına çelenklerin konulması ve saygı duruÅŸu ile sona erdi.

Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
DeÄŸiÅŸtir  
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 â€¹ 
 â€º 
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
Döviz Kurları
batiyakasihaber.com
sanalbasin.com üyesidir
© Copyright 2019 batiyakasihaber. Tüm hakları saklıdır. Bu site Kardelen Host haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
DÜNYA