bodrum escort bakirkoy escort

SOKAK HAYVANLARINI ELİYLE BESLEDİ

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması uygulanırken Darıca Belediyesi, sokak hayvanlarını unutmayarak beslenme noktalarına mama ve su bıraktı. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da kendi elleriyle kuşları ve sokak hayvanlarını besledi.
Bu haber 2020-12-07 08:25:29 eklenmiş ve 466 kez görüntülenmiştir.

Koronavirüs önlemleri kapsamında örnek çalışmalara imza atan Darıca Belediyesi, hafta sonu uygulanan sokaÄŸa çıkma kısıtlamasında mahallelerde detaylı temizlik çalışması gerçekleÅŸtirirken sokak hayvanlarını da unutmadı. Darıca’nın çeÅŸitli noktalarında oluÅŸturulan beslenme noktalarında sokak hayvanları için su ve mama bırakan Darıca Belediyesi, sokak hayvanlarının olumsuz etkilenmemesi için çalışma baÅŸlattı.

BAŞKAN BIYIK KENDİ ELLERİYLE BESLEDİ

Darıca Belediye BaÅŸkanı Muzaffer Bıyık da hafta sonu sahada çalışmaları incelerken sokak hayvanlarını da kendi elleriyle besledi. Zabıta MüdürlüÄŸüne baÄŸlı Hayvan SaÄŸlığı ekibiyle birlikte beslenme noktalarını ziyaret eden BaÅŸkan Muzaffer Bıyık, kendi elleriyle sokak hayvanlarını besledi. KuÅŸlara da yem ve su veren BaÅŸkan Muzaffer Bıyık, “Onlar bizim sevimli dostlarımız. Onların da haklarına saygı duyuyoruz. Küçük ve sevimli dostlarımızın ihtiyaçları için, onların hayatını kolaylaÅŸtırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zabıta müdürlüÄŸümüz ve veterinerlerimizle bakımlarını yapıyoruz. OluÅŸturduÄŸumuz beslenme noktalarında yiyecek içecek bulamayan minik dostlarımız için mama bırakıyoruz. Birlikte yaÅŸadığımız ve dünyayı birlikte paylaÅŸtığımız sokak hayvanlarının sokaÄŸa çıkma kısıtlamasında olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarımıza devam edeceÄŸiz" dedi.

ETİKETLER : Darıca Belediyesi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
DeÄŸiÅŸtir  
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 â€¹ 
 â€º 
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
Döviz Kurları
batiyakasihaber.com
sanalbasin.com üyesidir
© Copyright 2019 batiyakasihaber. Tüm hakları saklıdır. Bu site Kardelen Host haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
DÜNYA