bodrum escort bakirkoy escort

GEBZE'DE ZABITA DENETİMLERİ SÜRÜYOR

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, günlük gıda üretim ve satışı yapan lokanta, restoran, pastane gibi yeme içme işyerlerini denetliyor.
Bu haber 2021-12-14 11:38:30 eklenmiş ve 783 kez görüntülenmiştir.

Gebze Belediyesi Zabıta MüdürlüÄŸü ekipleri, günlük gıda üretim ve satışı yapan lokanta, restoran, pastane gibi yeme içme iÅŸyerlerini gıda mühendisi eÅŸliÄŸinde denetliyor. İlçe sınırları içerisinde ticari faaliyette bulunan ve günlük üretim yaparak satışa sunan lokanta, pastane ve benzeri iÅŸyerlerini gıda mühendisi eÅŸliÄŸinde denetleyen zabıta ekipleri iÅŸletmelerin mutfak ve yiyecek bölümlerini de inceledi. Mahalle bazlı sıralı denetime baÅŸlayan ekipler, 285 iÅŸyerini denetledi. Bunlardan 76 iÅŸyerine İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı almadan ticari faaliyette bulunması nedeniyle yasal iÅŸlem baÅŸlatıldı. Halkın hijyenik ÅŸartlarda üretilmiÅŸ ve satışa sunulmuÅŸ gıdaları tüketmesi amacıyla, gıda üretimi ve satışı yapan iÅŸyerlerine mevzuat gereÄŸi yerine getirilmesi gereken koÅŸullar hakkında bilgilendirme yapan denetim ekipleri, gerekli koÅŸullara sahip olmayan veya eksiklikleri bulunan iÅŸyerlerine uyarılarda bulundu.  Yapılan denetleme sırasında tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için iÅŸletme sahiplerine süre verildi. Denetimlerim devam edeceÄŸini bildiren yetkililer; vatandaÅŸların karşılaÅŸtıkları olumsuzlukları Zabıta MüdürlüÄŸü’nün 0262 641 78 08 numaralı telefonuna bildirmeleri çaÄŸrısında bulundu.

 

ETİKETLER : Gebze Belediyesi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
DeÄŸiÅŸtir  
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 â€¹ 
 â€º 
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
Döviz Kurları
batiyakasihaber.com
sanalbasin.com üyesidir
© Copyright 2019 batiyakasihaber. Tüm hakları saklıdır. Bu site Kardelen Host haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
DÜNYA