Ocak ayında yoÄŸun kar yağışında baÅŸarılı bir sınav ile ana yolları açık tutmayı baÅŸaran karla mücadele ekipleri, yurtta bir süre daha etkisini göstermesi beklenen olumsuz hava muhalefetine karşı ikinci sınavını veriyor. Kar yağışı ile kolları sıvayan ekipler küreme, tuzlama ve solüsyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Meteorolojinin kar uyarısı ile hazırlıklarını günler öncesinde tamamlayan ekipler, 3 vardiya olarak 7/24 görev yapıyor. Yağış öncesi kaldırımlarda donma riskine karşı solüsyon çalışmaları gerçekleÅŸtiren ekipler, yağışın baÅŸlaması ile küreme ve tuzlama çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.
Hummalı çalışma ile yolların açık kalmasını saÄŸlayan ekipler, zaman zaman etkisini sürdüren yoÄŸun kar yağışından Çayırova halkının olumsuz etkilenmemesi için karla mücadele çalışmalarına ara vermeden devam edecek.