
Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen 3 yıllık deÄŸerlendirme toplantısına BaÅŸkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe BaÅŸkanı Servet Günay, MHP İlçe BaÅŸkanı Yunus Emre Düzdaban da katıldı.
ÅžEHRE DEÄžER KATAN PROJELERE ÖNCELİK VERDİK
Çayırova Belediye BaÅŸkanı Bünyamin Çiftçi, 3 yılı anlatan sinevizyon gösterimi sonrasında konuÅŸmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi. BaÅŸkan Çiftçi konuÅŸmasında,” 3 sene önce milletimizin teveccühü ve CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın tensipleriyle güzel bir seçim çalışmasının sonunda Çayırova tarihinin en yüksek oy oranı ile Kocaeli’de ilk 3’ e girerek göreve geldik. Åžehre deÄŸer katan, kimlik kazandıran projelere öncelik verdik. Hem ÅŸehrimizi geleceÄŸe hazırlamak hem de kısa, orta ve uzun vadeli planlarımızı hazırladık. Åžehrimizin olmazsa olmazı olacak eserleri baÅŸlattık” dedi.
DEVLET HASTANESİ
Çiftçi, VatandaÅŸların talebi üzerine yerini daha merkezi konuma getirdikleri Çayırova Devlet Hastanesi inÅŸaatında çalışmaların sürdüÄŸünü belirtti.
KENT MEYDANI
Åžehre kimlik kazandıracak Kent Meydanı’nın önemine deÄŸinen Çiftçi “Kent Meydanı çok önemli bir yatırım. Åžehrimize deÄŸer katacak ve kimlik kazandıracak. KronikleÅŸmiÅŸ projeleri yapmak bize nasip oldu’’ dedi.
KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ
Küçük Sanayi Sitesi projesine deÄŸinen Çiftçi “Küçük Sanayi Sitesinde ihale için ÅŸartname çalışmaları yapılıyor yani teknik çalışmalar yapılıyor. Muhtemelen birkaç aya kadar ihalesine çıkılacak. “ ÅŸeklinde konuÅŸtu
BEŞİKTEN EŞİĞE YETİM PROJESİ BELEDİYENİN ASLİ GÖREVİ
Sosyal BelediyeciliÄŸin önemine deÄŸinen Çiftçi ‘’İnsanların ihtiyacı olan projelere yöneldik. Devletin ve belediyemizin ÅŸefkat kollarının vatandaşımızı kucaklaması noktasında azami gayret gösterdik. Göreve gelir gelmez Sosyal Yardım İşleri MüdürlüÄŸümüzü kurduk. Seçim beyannamemizde yer verdiÄŸimiz BeÅŸikten EÅŸiÄŸe Yetim projesini hayata geçirdik. Kesin konuÅŸmamakla beraber Türkiye’de bir ilk olabiliriz. Yetim ve öksüzlerle ilgili yapılan çalışmayı meclisten geçirerek belediyenin asli vazifesi haline getirdik. Çayırova Belediyesi nasıl ki üst yapı, alt yapı çalışması gibi mahalli müÅŸterek hizmetler kapsamında iÅŸler yapmak zorundaysa, yetim ve öksüz kardeÅŸlerimize de aynı çerçevede destek olmak zorunda. Bunu kural halinde getirdik’’ dedi.
BU GÖK KUBBEDE HOÅž BİR SEDA BIRAKMAK İSTİYORUZ
BaÅŸkan Çiftçi, 3 yıllık DeÄŸerlendirme Toplantısında devam eden ve tamamlanan projelere de deÄŸindi. Engelliler Merkezi, Åžekerpınar Bilgi Evi ve Aile SaÄŸlığı Merkezi, Kitap Kahve , Sokak Hayvanları DoÄŸal YaÅŸam Alanı ve Geçici Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi, Anadolu Spor Lisesi’nin son durumları hakkında basın mensuplarına bilgi veren BaÅŸkan Çiftçi, Güvenli Parklar, YeÅŸilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM), KavÅŸak düzenlemeleri, El iÅŸi ürünleri satış noktası, Tuzla - Åžifa - Çayırova BaÄŸlantı Köprüsü, Turgut Özal Köprüsü, Yeni Kaymakamlık binası, alt yapı ve üst yapı çalışmaları, Mavi Masa faaliyetleri, sosyal yardım hizmetleri ile gönül belediyeciliÄŸi çalışmaları hakkında detaylı açıklamalar yaptı.
Çiftçi; “Bizler gök kubbede hoÅŸ bir seda bırakmak ve vatandaşımızın hayır duasını almak istiyoruz. ÇocukluÄŸumun ve gençliÄŸimin geçtiÄŸi ÅŸehre hizmet etme fırsatı bulduk ve bu fırsatı en güzel ÅŸekilde deÄŸerlendirmek istiyoruz’’ diye konuÅŸtu.