bodrum escort bakirkoy escort

Bartınlılar Derneği’ne taziyeye gitti

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Bartın Amasra’da bulunan maden ocağında meydana gelen patlama nedeniyle hayatını kaybedenler için Darıca Bartınlılar Derneği’ne taziye ziyaretinde bulundu.
Bu haber 2022-10-17 08:25:38 eklenmiş ve 1380 kez görüntülenmiştir.

Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden 41 madenci, tüm Türkiye’yi yasa boÄŸarken Darıca Belediye BaÅŸkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Kocaeli İl BaÅŸkanı Mehmet EllibeÅŸ, Darıca İlçe BaÅŸkanı Ufuk Acay ve İlçe Kadın Kolları BaÅŸkanı Selma Gülenç ile birlikte Darıca Bartınlılar DerneÄŸi’ne taziye ziyaretinde bulunarak baÅŸsaÄŸlığı dileklerini iletti.

BIYIK ACIYI PAYLAÅžTI

Bartınlılar Dernek BaÅŸkanı Hasan Yeniay ve dernek üyelerinin acılarını paylaÅŸan BaÅŸkan Muzaffer Bıyık, “Türkiye TaÅŸkömürü İşletmeleri Amasra Maden Ocağı'nda meydana gelen grizu patlaması sebebiyle hayatını kaybeden iÅŸçi kardeÅŸlerimiz nedeniyle milletçe çok üzgünüz. Patlamada hayatını kaybeden iÅŸçilerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize baÅŸsaÄŸlığı diliyoruz. Madenden yaralı olarak kurtulan ve tedavisi devam eden iÅŸçilerimize Rabbimden acil ÅŸifalar diliyorum. Bartınlı hemÅŸerilerimizin de acılarını paylaşıyoruz” diye konuÅŸtu. 

 

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
DeÄŸiÅŸtir  
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 â€¹ 
 â€º 
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
Döviz Kurları
batiyakasihaber.com
sanalbasin.com üyesidir
© Copyright 2019 batiyakasihaber. Tüm hakları saklıdır. Bu site Kardelen Host haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
DÜNYA