bodrum escort bakirkoy escort

GEBZE, DARICA VE ÇAYIROVA’LI EMLAKÇILAR AHMET PEKİN DEDİ.

Emlak yasası hakkında ki yeni yasal düzenlemeler hakkında emlakçıları ve kamuoyunu bilgilendirmek için, Bölge Gayrimenkul tarafından organize edilen kahvaltı programı Dönerci Metin Usta’nın yerinde gerçekleşti.
Bu haber 2016-08-31 03:57:46 eklenmiş ve 790 kez görüntülenmiştir.

Kocaeli’nin Batıyakasındaki emlakçıların yoÄŸun olarak katıldığı kahvaltı programı Ahmet Pekin’in gövde gösterisine döndü.

4 Eylül’de yapılacak olan Kocaeli Emlakçılar Odası seçimleri için baÅŸkan adaylarının yaptığı kahvaltı ve yemek organizasyonlarında sürekli emlakçılar ile bir araya gelen Ahmet Pekin açık ara seçimi almış gibi gözüküyor. Toplantılarda ki sıcak ilgi ve alakayla beraber, desteklerini alanen gösteren emlakçılar önümüzde ki dönemde Pekin ile yola yürüyeceklerinin sinyalini veriyor.

Emek ve çaba ile kurulan ve ilk seçimine giden Kocaeli Emlakçılar Odası üyesi bir çok emlakçı; ilk dönemde Ahmet Pekin’in baÅŸkanlık yapması gerekliliÄŸini savunurken “emeÄŸi emek sahibine vermeli” diyorlar.

Yeni yasal düzenlemelerle herkesin emlakçılık yapamayacağı bir döneme girerken, üniversite  mezunu olmayanlar ve emlak sertifikası olmayanlar bu mesleÄŸi yapamayacağı gibi, bu iÅŸi ehliyetsiz yapanlar için 1 yıl ile 3 yıla arası hapis cezası ve 40.000 TL ile 300.000 TL arası para cezası getiriliyor.

Emlakçılığın saygın bir meslek olması için tüm çalışmaların yapıldığını ve yasallaÅŸmasından sonra sektörün saygın bir hale geleceÄŸini ve herkesin bir emlak danışmanı olacağı vurgulandı.

 

Aile fotoÄŸrafı çektirilerek toplantıya son verildi.  

Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
DeÄŸiÅŸtir  
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 â€¹ 
 â€º 
ÇOK OKUNANLAR
SON YORUMLANANLAR
Döviz Kurları
batiyakasihaber.com
sanalbasin.com üyesidir
© Copyright 2019 batiyakasihaber. Tüm hakları saklıdır. Bu site Kardelen Host haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
SPOR
SİYASET
EĞİTİM
DÜNYA